Deckers IT is uw partner in werkplekinrichting, beveiliging en connectiviteit.

Wij leveren een breed scala aan diensten om uw dagelijkse bedrijfsvoering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een kleine greep uit ons aanbod:

Complete werkplekinrichting

  • Klagen uw medewerkers over trage computers?
  • Hebt u problemen met uw printers?
  • Is uw internet traag?

Deckers IT ondersteunt u bij de optimale inrichting van uw werkplekken, zodat u en uw medewerkers hun werk goed en efficiënt kunnen doen. Wij adviseren u over de best mogelijke IT oplossingen. Of het nu gaat om hardware, databeveiliging of thuiswerkoplossingen, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

Wifi

  • Is uw wifi traag?
  • Hebt u op uw kantoor slechte ontvangst?

Wij onderzoeken wat de oorzaak is van uw problemen en komen met een op maat gesneden oplossing.
Voor één van onze klanten brachten wij met behulp speciale software in kaart waar in het pand wifi geen bereik had.

wifi-1

Dat hebben we opgelost door het verplaatsen van het oorspronkelijke wifi-punt en het bijplaatsen van een extra wifi-punt. Onze klant heeft nu overal binnen zijn bedrijfspand een sterk signaal.

wifi-2

VoIP

  • Zijn uw belkosten hoog?
  • Wilt u op verschillende locaties vanaf hetzelfde telefoonnummer kunnen bellen?

Met VoIP brengt u uw telefoonverkeer over naar het internet. Dit biedt u een betere gesprekskwaliteit en een betere beveiliging op basis van data-encryptie. Vaak wordt gedacht dat VoIP alleen interessant is voor grotere bedrijven, maar juist ook kleine ondernemingen kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Laat Deckers IT u informeren over de mogelijkheden.
Hebt u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Deckers IT levert maatwerkoplossingen die precies bij uw bedrijf aansluiten.